Stalenschuur.nl

Materialen

Onze materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en geheel onderhoudsvrij, daar word je blij van! Wij maken voornamelijk gebruik van Falk panelen, Falk is een leverancier van kwalitatieve dak- en gevelpanelen. Deze materialen zijn onderhoudsvrij en blijven kleurvast door de jaren heen. Duurzame materialen waar u lang plezier van heeft!

Materialen
Materialen die wij gebruiken

Onze keuze in panelen & rabat

FALK RABAT 500
Dit materiaal bijna is niet te onderscheiden van echt hout. De FALK Rabat 500 heeft een natuurlijke houtnerfstructuur. De hoogwaardige coating garandeert jarenlang een onderhoudsarme en kleurvaste schuur.
FALK 1060 WB
Voor een mooie strakke afwerking van uw schuur bieden wij FALK 1060 WB, de panelen worden blind gemonteerd dus de bevestigingsmaterialen zijn niet zichtbaar. Niet voor niets het meest gekozen als gevelmateriaal.
FALK 1000TR
FALK dak- en gevelpaneel met 5 kronen. Voor een wat meer Industriële look van uw schuur. Deze panelen bieden niet alleen een stoere look, maar ook duurzaamheid en uitstekende prestaties in alle weersomstandigheden.
FALK 1100 TR 3+
FALK dak- en gevelpaneel met 3 kronen. De panelen bieden niet alleen een gestroomlijnde uitstraling, maar ook uitzonderlijke sterkte en stabiliteit, perfect voor lange afstanden zonder in te leveren op kwaliteit.
FALK 1000 GL
FALK dakpaneel met golf profilering, een paneel dat uw schuur een uniek karakter geeft. Met zijn kenmerkende golven biedt het niet alleen een aantrekkelijke uitstraling, maar ook functionaliteit door waterafvoer en extra sterkte.
DAMWAND FALK 1000/35 TR
Een robuuste en duurzame oplossing voor ongeïsoleerde schuren en industriële toepassingen. Met efficiënte waterafvoer en optimale bescherming tegen weersinvloeden, biedt deze damwandplaat een solide basis voor diverse bouwprojecten.
VEZELCEMENTGOLFPLAAT
Een stevige en duurzame dakbedekkingsoptie gemaakt van vezelcement. Deze golfplaten bieden uitstekende bescherming tegen weer en wind en worden vaak gebruikt voor schuren, loodsen en andere agrarische toepassingen.
DAKPANPROFIELPLAAT (DUTCH POFILES)
De uitstraling van echte dakpannen met de duurzaamheid van staal. Verkrijgbaar in diverse kleuren voor een perfecte match met elke architectonische stijl.

Zelf configureren?

Wilt u zien wat uw stalen schuur kost met onze 3D configurator? Klik op de knop hieronder.

Veelzijdige duurzame materialen
40 jaar confidex-garantie

Veelzijdige & duurzame materialen

Wij streven naar veelzijdigheid in het uiterlijk met onze materialen. Daarom zijn onze kozijnen verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder antraciet houtnerf, zwart zandstructuur en grijs, zodat u altijd de perfecte match kunt vinden. Daarnaast bieden we de keuze tussen vlakke en verdiepte profielen, zodat u de stijl van uw schuur kunt aanpassen aan uw voorkeuren. Voor de betonvloeren hebben we verschillende tinten grijs/zwart beschikbaar, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling van het geheel.

3D configurator

Veelgestelde vragen

Ja, onze stalen schuren zijn ontworpen en gebouwd om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, waaronder wind, regen, sneeuw en hoge temperaturen. Wij geven zelfs een confidex-garantie van 40 jaar op de buitenkant van de schuur.

Absoluut, u kunt bij ons al uw wensen aangeven voor uw stalen schuur. Wanneer u zelf uw schuur wilt ontwerpen kunt u gebruik maken van onze handige 3D configurator. Zo krijgt u direct een visueel beeld van uw ontwerp én een prijsindicatie.

Onze stalen schuren kunnen gebruikt worden als opslagschuur/berging, bedrijfspand, (koeien)stal, garage, kantoor, loods en nog veel meer!

Jazeker, je kunt bij ons ook terecht voor prefab schuren, wij leveren deze in de maten S tot en met XL. Neem hier een kijkje bij alle mogelijkheden.

Stel uw eigen stalen schuur samen
3D configurator

Stel uw eigen stalen schuur samen

Onze duurzame en onderhoudsvrije stalen schuren zijn volledig naar wens samen te stellen. Wilt u een entresol met trap? Of wilt u een schuur opgedeeld in meerdere compartimenten? Ontwerp eenvoudig uw ideale stalen schuur óf kies voor het gemak van een prefab schuur. Wilt u uw schuur zelf samenstellen? Maak gebruik van onze 3D configurator. U krijgt direct een indicatieve prijs. Let op: dit is dus geen definitieve prijs.

3D configurator

Niks missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.