Veelgestelde vragen

Onze stalen schuren kunnen gebruikt worden als opslagschuur/berging, bedrijfspand, (koeien)stal, garage, kantoor, loods en nog veel meer! Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst.

Jazeker, je kunt bij ons ook terecht voor prefab schuren, wij leveren deze in de maten S tot en met XL. Neem hier een kijkje bij alle mogelijkheden.

Absoluut, u kunt bij ons al uw wensen aangeven voor uw stalen schuur. Wanneer u zelf uw schuur wilt ontwerpen kunt u gebruik maken van onze handige 3D configurator. Zo krijgt u direct een visueel beeld van uw ontwerp én een prijsindicatie.

Ja, onze stalen schuren zijn ontworpen en gebouwd om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, waaronder wind, regen, sneeuw en hoge temperaturen. Wij geven zelfs een confidex-garantie van 40 jaar op de buitenkant van de schuur.

Ja, dit is een indicatieve prijs. Wij nemen nog contact op voor het doorspreken van alle details. Mogelijk heeft u na dit gesprek nog aanvullende wensen waarop wij onze prijs zullen aanpassen. Hierna ontvangt u de definitieve prijs. Interesse? Ga naar onze 3D configurator.

Onze stalen schuren hebben een hoge brandwerendheid, waardoor ze een veilige opslagruimte bieden voor waardevolle spullen.

Ja, onze stalen schuren vereisen minimaal onderhoud dankzij de duurzaamheid en weerbestendigheid van het materiaal. Meestal is periodiek schoonmaken voldoende.

De levertijd voor een op maat gemaakte schuur varieert, afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en de huidige vraag. Neem contact met ons op voor een schatting.

Stel uw eigen stalen schuur samen
3D configurator

Stel uw eigen stalen schuur samen

Onze duurzame en onderhoudsvrije stalen schuren zijn volledig naar wens samen te stellen. Wilt u een entresol met trap? Of wilt u een schuur opgedeeld in meerdere compartimenten? Ontwerp eenvoudig uw ideale stalen schuur óf kies voor het gemak van een prefab schuur. Wilt u uw schuur zelf samenstellen? Maak gebruik van onze 3D configurator. U krijgt direct een indicatieve prijs. Let op: dit is dus geen definitieve prijs.

3D configurator

Niks missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.