Stalenschuur.nl

Écht Nederlands vakmanschap

Stalen schuren en constructies van de hoogste kwaliteit, daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. U profiteert van Nederlands vakmanschap, één aanspreekpunt en tal van mogelijkheden in schuuroplossingen.

Echt Nederlands vakmanschap
Wat wij leveren
Betaalbare kwaliteit

Wat wij leveren

Als klein bedrijf met vijf toegewijde medewerkers streven we ernaar hoogwaardige stalen schuren aan te bieden die betaalbaar zijn. Ondanks onze bescheiden omvang, leveren we producten van topkwaliteit die voldoen aan de strengste normen. Onze stalen schuren zijn niet alleen duurzaam en betrouwbaar, maar we bieden ook een indrukwekkende confidex-garantie van 40 jaar op de buitenkant.

Bekijk projecten
3D configurator

Prefab schuur bouwpakket

Hoe ziet uw ideale stalen schuur eruit? Een stalen constructie van Stalenschuur.nl is altijd de optelsom van uw persoonlijke wensen. We bieden een ruime keuze in maten, materialen, kleuren en afwerkingen. Maak gebruik van onze handige 3D configurator die uw wensen razendsnel in een stijlvol ontwerp vertaalt. U ontvangt direct een prijsindicatie om het plaatje compleet te maken. Let op: dit is dus geen definitieve prijs.

3D configurator
Stel uw eigen constructie samen
eigen constructie
  • Ard Jan van Manen

Onderhoudsvrije schuren van een sterk stukje staal; maatwerk stalen schuren zijn onze specialiteit!

Onderhoudsvrije materialen

De materialen voor onze stalen schuren zijn onderhoudsvrij en duurzaam. Meer weten over de materialen waar wij mee werken?

Materialen

Bekijk onze projecten

Benieuwd naar projecten die wij hebben mogen realiseren? Neem hier een kijkje bij onze projecten ter inspiratie.

Projecten
Stalen maatwerk oplossingen

Wat ons uniek maakt

Wij leveren maatwerk stalen constructies geheel naar uw wensen en zorgen voor een correcte uitvoering van begin tot eind. Bij ons denken we tot in detail met u mee. We vermijden vaak het probleem van rotting door geïsoleerde BERISO kantplanken of betonwanden onder peil te zetten en niet de sandwichpanelen (wat vaak gedaan wordt) Om uw project compleet te maken, helpen we u ook bij het bepalen van locaties voor toiletten/keukens en leggen we indien nodig meteen rioolafvoeren/mantelbuizen aan.

Veelgestelde vragen
Stalen maatwerk oplossing

Veelgestelde vragen

Ja, onze stalen schuren zijn ontworpen en gebouwd om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, waaronder wind, regen, sneeuw en hoge temperaturen. Wij geven zelfs een confidex-garantie van 40 jaar op de buitenkant van de schuur.

Absoluut, u kunt bij ons al uw wensen aangeven voor uw stalen schuur. Wanneer u zelf uw schuur wilt ontwerpen kunt u gebruik maken van onze handige 3D configurator. Zo krijgt u direct een visueel beeld van uw ontwerp én een prijsindicatie.

Onze stalen schuren kunnen gebruikt worden als opslagschuur/berging, bedrijfspand, (koeien)stal, garage, kantoor, loods en nog veel meer!

Jazeker, je kunt bij ons ook terecht voor prefab schuren, wij leveren deze in de maten S tot en met XL. Neem hier een kijkje bij alle mogelijkheden.

Stel uw eigen stalen schuur samen
3D configurator

Stel uw eigen stalen schuur samen

Onze duurzame en onderhoudsvrije stalen schuren zijn volledig naar wens samen te stellen. Wilt u een entresol met trap? Of wilt u een schuur opgedeeld in meerdere compartimenten? Ontwerp eenvoudig uw ideale stalen schuur óf kies voor het gemak van een prefab schuur. Wilt u uw schuur zelf samenstellen? Maak gebruik van onze 3D configurator. U krijgt direct een indicatieve prijs. Let op: dit is dus geen definitieve prijs.

3D configurator

Niks missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.